Profil

Hos Midtjysk Spartelfirma er vi en nichevirksomhed, som udelukkende koncentrerer sig om spartelarbejde. Vi er kompetente specialister, som alle har mange års erfaring med alle former for spartelopgaver - store som små. Selvom vi er et relativt nyt firma, der blev stiftet i 2016, har vi hver især været en del af nogle af landets største byggeprojekter.

Nogle af vores referencer er:

  • ​Skejby Sygehus.
  • ​Psykiatrien Århus.
  • ​Skanderborg Fælled.
  • ​Esbjerg Sygehus.
  • ​Engparken i Risskov (92 lejligheder).

Vi samarbejder desuden med Jysk Spartelteknik, således at vi er i stand til at varetage de helt store projekter som før nævnt. Vi leverer naturligvis det færdige arbejde til tiden og sørger for, at kvaliteten er 100% i orden.

Kompetent, erfaren og detaljeorienteret

Når det kommer til spartelarbejde, er det vigtigt, at det bliver udført professionelt af erfarne fagfolk. Det kan hurtigt ses, hvis kvaliteten ikke er i orden - og derfor skal du vælge en kompetent til jobbet. Så er du sikker på, at eksempelvis alle vægge har en ensartet overflade, som giver et flot slutresultat, når der efterfølgende skal sættes filt op, tapetseres og males.

Ønsker du os til at eksekvere på din opgave, kommer vi indledningsvist ud til dig og ser nærmere på det. Her gives også et uforpligtende prisoverslag, således at du ved, hvad du skal regne med. Sætter du pris på kvalitet frem for alt, er vi det helt rette valg, når du skal have udført professionelt spartelarbejde.

Få et uforpligtende tilbud

Er du interesseret i at høre mere om, hvad vi helt konkret kan gøre for dig, eller ønsker du et uforpligtende tilbud? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi har altid en medarbejder, der kan tale med dig om dine muligheder.

Ring til os på telefon 27 84 57 42, eller send os en e-mail på st@midtjyskspartel.dk. Så finder vi den rette løsning og pris til dig.

​Kontakt Midtjysk Spartelfirma ApS

Har du spørgsmål til os? Så udfyld formularen, og vi vender tilbage til dig 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Midtjysk Spartelfirma ApS

CVR: 38203525

Kvak Mølle Vej 31

7100 Vejle